18.8.08

Ruta dels Estanys Amagats

La Ruta del Estays Amagats es una ruta circular situada en la zona norte (Pirineos) de la Cerdanya. http://www.rutadelsestanysamagats.com/




Después de un mes y medio viajando con "la petita" por los alpes he vuelto a casa para poder descansar un poco antes de atacar el final de temporada veraniega. después de unos dias de relax en casa disfrutando del espectaculo de ver a algunos de los mejores atletas del mundo (Phelps, Bolt, Bekele, Isimbayeva, samu, Rafa...) El recorrido lo conocía bien ya que la "ruta dels estanys amagats" pasa por dos refugios donde he pasado tres cuartas partes de mi vida.




Llego a media mañana al Refugio de Malniu, del cual mi padre es el guarda y de allí me dispongo a salir hacia engorgs, subir el colladito y bajar a la Vall de la Llosa, La verdad es que es increible correr por estos parajes, entre un montón de lagos ( puedes contar hasta 40 lagos durante toda la vuelta!!) con un paisaje alpino. de allí la subida a Vall Civera para entrar en Andorra y volver a subir hacia el Perafita. al bajar al refu de la pera se termina la parte más alpina y salvaje de la ruta y empieza un tramo mucho más corrible que nos llevará a Cap del Rec, la Llosa, Talltendre, para subir al refu de Malniu otra vez...

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola Kilian,

felicitats pels teus resultats fins ara, estic alucinat amb els temps que fas, segueix així màquina. Jo he jugat sempre a fútbol i aquesta temporada he penjat les botes (31 anys) i m'agraderia córrer curses de muntanya, n'he fet alguna hi he disfrutat molt, peró trobo que em falta molt experiéncia i informació en tots sentits, tampoc estic federat...etc. Si em pots aconsellar quins passos hauria de seguir, merci.

una abraçada.
Teixi
josepteixi@hotmail.com

Josef Ajram Tares dijo...

Moltes felicitats pel UTMB, espectacular!

Josef Ajram
www.josefajram.com

Anónimo dijo...

Moltes felicitats Kilian!!
Segueix gaudint fent esport i nosaltres de ben segur que seguirem gaudint amb els teus resultats.
Periodistes: menys futbol i MÉS KILIAN!!

Roger dijo...

Espero que ens regalis mes rutes com aquesta per poder descobrir el pirineu que tu et deus conèixer com el palmell de la mà.

Felicitats per el teu trionf a la UTMB!

xavi marina dijo...

Kilian enhorabona!!!

Si recordes, vam agafar junts el dorsal. Només donar-te l'enhorabona i que sempre lluitis a les curses i seguexis tan bon home com em vas demostrar.
L'any vinent no et vui veure a la cua, ok?
ens veiem!!

el meu blog: www.xavimarina.blogspot.com

Xavi dijo...

Hola Jornet!

Tot i que soc de Mataró, alguna vegada m'havien parlat de tu a la Seu. El meu cosí, que ara porta la ruta dels estanys, diu que ets un fiera. Només m'ha calgut entrar a la teua pàgina per comprovar-ho i veient-he per la TV l'altre dia al Tour del Mont Blanc en vaig tenir prou. És digne d'admiració el currículum que tens amb lo jove que ets!

El cap de setmana del 20-21 volem fer la ruta dels estanys en menys de 24 hores. No sé pas si podrem, jo no hi estic pas acostumat a córrer per muntanya (de fet, no crec pas que la fem corrent, pero vaja) i fa anys que vaig perdre la forma, però bé, ho intentarem! De fet vai fer la Matagalls Montserrat sol amb 18 hores (caminant, evidentment), però la fortalesa psicològica és igual o més important que la física. Bé, què t'haig d'explicar després de 167 kms!! Jo amb la meitat ja em trepitjava la llengua, i això que ho vaig fer a peu!!

Salut!

Moltes felicitats de veritat!

Salva dijo...

Moltes flicitats kilian ,i gracies per lo que representes per als corredors de muntanya.

Salva - Corredor de muntanya de Valencia-

C.A Zancadas -Valencia