7.9.08

el CTEMC arrenca motors


Avui ha sigut la 1a sortida del CTEMC de la temporada 2008-2009. Ens hem retrovat tots després de l'estiu per fer un bon entreno de rollers des de Santa Leocadie fins a l'estació d'esquí de Puigmal on hem fet exercicis de técnica i des d'allá hem pujat al Puigmal. A la sortida hi han assistit les Gemma's, la Lis, el Pere, els Xavis (3!), l'Ignasi, el Pinsi, el Jaume, el Dani, l'Oriol i acompanyats per l'Alfons, l'Enric, l'Arnau, la Núria i el Jordi.
La següent sortida será el 4 i 5 de Octubre per les proves d'esforç...

6 comentarios:

rogero dijo...

tiu ets un crac! un animal! moltes felicitats per tot! vas cami de mite!

javibaiz dijo...

Hola tío,
soy Javier Bañón Izu y trabajo para la revista Oxígeno (Motorpress Ibérica - colega de Depa). También estuve en el UTMB, aunque acabé un poco más atrás que tú... (39 horas, jajaja!!!)
Bueno, te escribo sólo para felicitarte por el espectacular triunfo en el UTMB 2008!!!
Sigue así y nada, me gustaría incluirte en el blogroll del blog que he escrito del UTMB.
Si te apetece pásate por ahí y escríbete algo en un post, ok?
Eres un crack!!!

http://neverstopexploring-utmb.blogspot.com/

Espero que te guste,
Salu2, Javier Bañón Izu.

Ferran Vila dijo...

Felicitats per la victoria a el UTMB. Cada día alucino més amb la elit dels correrdors de muntaña i especialment amb tú. També vaig quedar una "mica" més enrera que tú (2h, je,je)a la cuita del Sol de fa dos anys i és una pasada veureus correr.
Salut

Unknown dijo...

Hola Kilian,
ja han passat dues setmanes des del UTMB, com tens les cames ? Creus que estaràs a tope per la última prova al Sentiero delle Grigne ?
Sort.

Jordi
finsalsous@gmail.com

Arturo Escribano Martí dijo...

Hola Kilian!!!

No sabia que tenies un blog ara sense cap mena de dubte l'aniré visitant per a veure tots els reptes que fas ets un autentic béstia i me'n alegro de que sigui així per que la gent com tu s'ho mereix. Ànims i l'enhorabona pel UTM!!!

Salut!!

Anónimo dijo...

ei kilian, e trobat el teu blog a través de la teva web, molt interessant, bueno espero que tot bé i ens veiem el pròxim dia a les probes del CTEMC,

que vagi molt bé i record's,

Pere