24.11.08

les valeurs du ski alpinisme

Uno de los mas grandes corredores de esquí de montaña del mundo, Sthephane Brosse, ha escrito unas reflexiones sobre la ética del esquí de montaña, después del primer, y esperemos, único, caso de dopage en el skimo. Leedlas, realmente valen la pena.

2 comentarios:

xavi marina dijo...

Hola Kilian!!
vam coincidir a la cua de UTMB, i estic iniciant, en principi, un gran entreno per la costa brava, desde Blanes a Portbou, en tres dies. Ya som 12 participant de distáncies llargues. Si pots mira el blog que he fet i si t'animes, jo mateix et convido a tot el que vulguis. seria el 13-14-15 de març.

www.costabravaxtremrunning.blogspot.com

moltes grácies i segueix així!!

Sedentaris.cat dijo...

Ostres! Per fer el primer comentari m'he hagut de llegir tot un article en francès... però això no és res per un sedentari ;-)

Opino sense gaire coneixement i només és una opinió. Crec que això havia de passar, tard o d'hora. La transició, lenta o ràpida, dels esports de muntanya cap a la professionalització (poca o molta) té un peatge. Potser encara seran esports amateurs per alguns, però cada vegada menys.

Jo recomanaria ser molt dur en el futur (sancions severes per enviar una "senyal" a tothom). S'ha d'actuar ara que encara s'està a temps i evitar que passi com amb d'altres esports, amb l'ombra de la sospita a sobre per no haver actuat en el seu moment.

Fins aviat i perdona per ser tan llarg en el comentari.

Ferran de sedentaris.cat