24.11.08

TOT GIRA

El programa esportiu Tot Gira de Catalunya Ràdio enceta la primera edició del premi "Descobriment gira de l'any". La finalitat del guardó és premiar un dels esportites catalans que hem descobert aquest 2008. Un dels aspirants és Kilian Jornet, integrant de la selecció catalana de curses de muntanya. Amb només 21 anys, aquest 2008 s'ha proclamat Campió del Món i d'Europa de Curses de Muntanya. En Kilian també ha guanyat les dues més prestigioses del món de la muntanya: la Pierra Menta fent parella amb Florent Troillet i l'Ultra Trail del Mont Blanc amb un nou récord de la prova.
 
Els altres 8 candidats al primer premi "Descobriment gira de l'any" són:
 
Sergio Busquets (jugador del FC Barcelona, 20 anys). Aquesta temporada ha debutat amb el primer equip i està responent amb nota a la confiança de Josep Guardiola.
 
Marc Márquez (pilot de motociclisme, 16 anys). Ha debutat al mundial aquesta temporada en la categoria de 125 c.c. Va pujar al podi amb un tercer lloc al Gran Premi d'Anglaterra.
 
Jaume Alguersuari (pilot d'automobilisme, 19 anys). Guanyador de la F3 britànica. És el pilot més jove de la història que guanya aquest títol i futura promesa de l'automobilisme català per arribar a la F1.
Mireia Belmonte (nedadora, 18 anys). Medalla d'or en 200 estils a l'Europeu d'Eindhoven i doble medallista al mundial de piscina curta de Birminghan.
 
Andrea Fuentes (nedadora de sincronitzada, 25 anys). Plata olímpica en la modalitat de duets i plata olímpica per equips.
 
Saül Craviotto (piragüista, 24 anys). Medalla d'or als Jocs Olímpics formant parella amb el gallec Carlos Pérez Rial en la modalitat de K2 500.
 
Carla Dorca (jugadora d'hoquei patins, 16 anys). Ha guanyat 7 títols aquesta temporada: 5 amb el Voltregà i dos amb la selecció espanyola. Campiona del món absoluta i campiona d'Europa sub-19.
 
Pablo Larrazábal (golfista, 25 anys). Ha estat nomenat rookie europeu de l'any. Aquesta temporada ha guanyat l'open de França. 

Els oients seran els encarregats d'escollir el guanyador a través de les seves votacions via correu electrònic (gira@catradio.cat) o missatges de text amb l'acrònim catgira al 7033.  

Els oients podran votar per l'esportista que considerin com el "Descobriment gira de l'any" fins el dissabte 20 de desembre. El diumenge 21 es donarà a conèixer el nom de l'esportista guanyador i es farà el sorteig entre tots els oients participants d'un cap de setmana a la Vall de Núria, gentilesa de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i Vall de Núria. El diumenge 28 de desembre s'emetrà una entrevista al programa Tot Gira amb l'esportista més votat i se li farà entrega del primer premi "Descobriment gira de l'any".

No hay comentarios: