5.2.09

Avui s'ha presentat la II Espai Kilian

Avui, dijous dia 5 de febrer de 2009 a les 18:00h a l’edifici de Ca les Monges, on s'ha presentat la nova proposta de l’Espai Kilian per aquesta temporada. Això inclou la presentació de la II Cursa de Muntanya, la II Mitja Marató, i com a novetat d’aquest any, la I Cursa Popular i la I Cursa Escolar. Totes les curses tindran lloc el dia 21 de juny de 2009 entre els municipis de Bellver de Cerdanya i Prullans.

Totes les curses són un homenatge que els dos Ajuntaments de la baixa Cerdanya fan al Kilian Jornet per tots els seus èxits aconseguits duran aquests últims anys (2007, 2008 i l’any en curs). Només cal dir que en aquests moments, el Kilian Jornet ocupa la primera plaça de la Copa del Món d’esquí de Muntanya i com a palmarès dos campionats del món de marató de muntanya, un rècord en la volta al Mont Blanc, un campionat d’Europa en Zegama, un campionat del món en els “Skygames” (considerades les olimpíades de muntanya) i una victòria heroica en la prova d’esquí de muntanya més exigent del món; l’anomenada Pierra Menta. I tot això només amb 20 anys i en un esport, en el que normalment el que destaca és l’edat dels participants i per tant la seva experiència.

A la presentació hi han assistit l’alcalde de Bellver de Cerdanya, F. Xavier Porta i Pous, l’alcalde de Prullans, Daniel Gorriz i Nuet, el regidor d'esports de la diputació de Lleida i l’empresa patrocinadora Piri Tour’s.


per a més info http://www.espaikilian.com/

1 comentario:

Oscarjet dijo...

Enhorabona ! ho disfrutarem!